TRYK & BRODERI

TRYK & BRODERI

SYNLIGGØR
DIT FIRMA

Skal vi eksponere dit logo på dit tøj? 

Arbejdstøj med logo er en væsentlig del af en virksomheds visuelle identitet. 

Hos SJEB er det vores ekspertise at klæde dig i det rette tøj til jobbet; men vores job stopper ikke der. Vi hjælper dig gerne med at eksponere dit logo på dit nye firmatøj, så du altid sikrer optimal synlighed af dit firma. 

Med et stort in-house trykkeri og broderi, er ingen opgave for stor eller lille. Vi vejleder og rådgiver gerne, så du får den helt rigtige løsning til dit firmatøj og sikrer dig den mest optimale genkendelighed. 

Alt i tøj til proff'er!

TRYK․

BRODERI․

Vi kigger altid hver enkelt trykordre grundigt igennem, så vi altid kan garantere det bedste resultat - hver gang. Vi kigger på hvorvidt det er eksempelvis arbejdstøj, sportstøj eller tøj, der skal tåle industrivask, da dette har direkte indflydelse på hvilken transfer, der er bedst at benytte. Derudover vurderer vi hvordan logoet er bygget op, hvilke grafiske elementer det kan indeholde og om dette kræver en speciel transfer. 

Her kigger vi også altid hver enkelt broderiordre grundigt igennem, så vi kan garantere den pæneste brodering - hver gang. Vi kigger på materialet samt hvor broderingen vil gøre sig bedst, for at give det pæneste resultat. Vi vil altid komme med vores bedste anbefalinger, så du får netop det resultat du ønsker. Derudover vejleder vi om farvevalg i tråden, hvad end den skal afspejle jeres logofarver eller være tone-i-tone.

SÅDAN KAN VI SYNLIGGØRE DIG

Siden 2008 har vi gjort det let for små og store virksomheder at iklæde
sig og synliggøre sig firma i alt fra arbejdstøj, sportstøj, sikkerhedstøj og profiltøj.

 


 

ALLE DE STÆRKE BRANDS

ALLE DE STÆRKE BRANDS