• Fri fragt ved køb over 499,-
  • Brug for hjælp? - 70 257 267
RETURNERING & REKLAMATION

Hos SJEB har du altid 30 dages fuld returret!

NEM RETURNERING

Hjælp os med at yde den bedste service!

Købeloven siger, at du skal returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den blev købt. Ved retur skal kvittering fremvises, og varen skal være i den originale emballage. Hvis du fortryder dit køb, leverer du bare varen tilbage i en af SJEB's afdelinger efter eget valg eller sender den retur til netbutikken. Vi anbefaler at du sender med Postnord eller GLS (husk at vælge erhverv som modtager, så pakken bliver omdelt). Bemærk at vi normalt ikke kan modtage returpakker via DAO, da de ofte ligger pakkerne til afhentning på forskellige lokationer rundt om i byen, hvilket vi ikke har mulighed for at afhente. Du betaler selv returfragten til netbutikken. Du behøver ikke at begrunde, hvorfor du har fortrudt købet, men du må meget gerne fortælle os det. Så hjælper du os nemlig med at yde endnu bedre rådgivning fremover.

PAK VARERNE FORSVARLIGT

Har du husket det hele?

Som kunde er du ansvarlig for at returvaren er forsvarligt emballeret. Det er derfor en god idé at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.  Da emballagen udgør en væsentlig del af varens værdi, vil det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke medfølger.

REKLAMATIONER

Giv os et kald!

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes du rette henvendelse til os på info@sjeb.dk eller ringe til os på 70 257 267.

Sidste opdatering af vores betingelser fandt sted d. 2/1-2023


Brug for hjælp?
Vi står klar til at assistere!

Tag fat i os, så kan vi hjælpe med at
afdække dine behov for arbejdstøj