• Fri fragt ved køb over 499,-
  • Brug for hjælp? - 70 257 267

Hvem er SJEB?

"Vi er født og opvokset med kunden i centrum -
og du vil som kunde med 100% sikkerhed få en ekstraordinær oplevelse"


SJEB A/S tilbyder arbejdstøj, profiltøj, sikkerhedssko, sportstøj, merchandise og gaveartikler m.m. - og vi har alle de førende mærker til stort set alle brancher.


Siden vores spæde start i 2008 har den gode service altid været vores største passion. Det er en passion, vores virksomhed er bygget på og som gør, at vi i dag har alt under samme tag. Vi kan udover vores store udvalg af arbejds- og profiltøj tilbyde både rettidige trykopgaver og eksklusiv profilering gennem brodering, så du altid går ud ad døren med et smil på læben og en pose i hånden. 


I dag består SJEB A/S af både Sjællands Erhvervsbeklædning og Sportigan Rønnede, hvor du ligeledes kan finde alt det udstyr det aktive hjerte kunne begære. Vores hovesæde ligger i Rønnede, men du finder os også i Brøndby, Hillerød, Køge, Vordingborg og Horsens.


Vi har kunder fra den lille selvstændige håndværker til den større entreprenør- og produktionsvirksomhed samt kommuner og andre offentlige insitutioner. 

KONSTANT SPARRING

Vi er med dig hele vejen

LEVERINGSSIKKERHED

Til rette tid og i rette mængde

NEM WEBLØSNING

Du sparer administrationen

TILPASNINGSMULIGHEDER

Vi opmåler alle mand,
lægger op og syr til

ALT UNDER SAMME TAG

Tryk og broderi, arbejdstøj,
profiltøj og sportstøj

MOBILT SHOWROOM

Vi lægger vejen forbi, så I kan
se det store udvalg

Nok Danmarks nemmeste løsning

Se om det kunne være noget for din virksomhed!


Vi tilbyder ligeledes en brugervenlig webshop, der holder styr på medarbejdernes erhvervsbeklædning. Hver enkelt medarbejder får sit eget unikke login og et antal point til køb af det forudbestemte sortiment der er lagt i samarbejde med virksomheden. På den måde sparer du og medarbejderen tid, fordi det foregår online - og ledelsen sparer administrationen, for det klarer vi. 

Så let er det hos os!


Brug for hjælp?
Vi står klar til at assistere!

Tag fat i os, så kan vi hjælpe med at
afdække dine behov for arbejdstøj

Kontakt os