Hvem er SJEB?

Vi er født og opvokset med kunden i centrum -
og du vil som kunde med 100% sikkerhed få en ekstraordinær oplevelse


SJEB A/S tilbyder arbejdstøj, profiltøj, sikkerhedssko, sportstøj, merchandise og gaveartikler m.m. - og vi har alle de førende mærker til stort set alle brancher. 

Siden vores spæde start i 2008, har den gode service altid været vores største passion. Det er den passion som vores virksomhed er bygget på, og som betyder at vi i dag har alt under samme tag. Vi kan, udover vores store udvalg af arbejds- og profiltøj, tilbyde både rettidige trykopgaver og eksklusiv profilering gennem brodering, så du altid går ud ad døren med et smil på læben, og en pose i hånden. 

SJEB består af 6 afdelinger, med hovedsæde i Rønnede og afdelinger i Brøndby, Hillerød, Køge, Vordingborg, og Horsens. Vi tæller i dag mere end 65 medarbejdere, og vores vækstrejse forsætter stødt. Vi har store mål og visioner for vores forretning, og for vores medarbejdere. 

Vi har kunder fra den lille selvstændige håndværker, til den større entreprenør- og produktionsvirksomhed, samt kommuner og andre offentlige institutioner.


VI TILBYDER:

KONSTANT SPARRING

Vi er med dig hele vejen

LEVERINGSSIKKERHED

Til rette tid og i rette mængde

NEM WEBLØSNING

Du sparer administrationen

TILPASNINGSMULIGHEDER

Vi opmåler alle mand,
lægger op og syr til

ALT UNDER SAMME TAG

Tryk og broderi, arbejdstøj,
profiltøj og sportstøj

MOBILT SHOWROOM

Vi lægger vejen forbi, så I kan
se det store udvalg

Nok Danmarks nemmeste løsningVi tilbyder ligeledes en brugervenlig webshop, der holder styr på medarbejdernes erhvervsbeklædning. Hver enkelt medarbejder får sit eget unikke login og et antal point til køb af det forudbestemte sortiment der er lagt i samarbejde med virksomheden. På den måde sparer du og medarbejderen tid, fordi det foregår online - og ledelsen sparer administrationen, for det klarer vi. 


Har du brug for hjælp?
Vi står klar til at assistere


Har du spørgsmål eller andet behov for hjælp?

Kontakt os