Med skovlen i jorden | Würtz
Tilbage til oversigten

Med skovlen i jorden | Würtz

13/04/2023 | 3 min. læsning

Blot et stenkast fra SJEB’s hovedkontor i Rønnede ligger den ”lokale” totalentreprenør, Würtz Gruppen A/S, der må siges at have flere skovle i jorden på ethvert givent tidspunkt. Med op til 50 medarbejdere, der til hver en tid arbejder på nye projekter, kræver det en agil leverandør, der ved når tingene haster. I denne kundehistorie dykker vi derfor ned i en af SJEB’s mest travle kunder.


Würtz Gruppen A/S – oftest kendt i daglig tale som Würtz – har konstant en skovl i jorden. Med kunder, der i dag tæller alt fra offentlige institutioner og kommuner til større erhvervskunder og helt ned til privatkunder har virksomheden siden sin spæde start som enkeltmandsvirksomhed i 2009 haft kontinuerlig vækst – også i antallet af medarbejdere, der hver dag skal klædes professionelt på. Den eksplosive vækst har siden starten krævet en agil og omstillingsparat tøjleverandør; det er her vi træder ind i billedet.
Historien mellem Würtz og SJEB starter en fredag eftermiddag tilbage i 2009 da stifter af Würtz Gruppen, René Würtz og partner i SJEB, Allan Mayland Olsen begge diskuterer fremtiden af deres nyopstartede virksomheder og et potentielt udvalg af arbejdstøj til Würtz Gruppen. Startskuddet lød derfor på røde sweatshirts og hvide samt sorte arbejdsbukser, da der dengang ikke var lige så strenge krav til hi-vis arbejdstøj. 

Som årene gik, forblev en tradition den samme; fredag eftermiddag gennemgik Würtz i fællesskab med SJEB deres sortiment med optimeringer og tilføjelser. Med Würtz’ vokseværk tilgik der hurtigt flere forskelligartede opgaver og mænd i marken med forskellige funktioner. Derudover tilkom der løbende strengere krav til hi-vis tøj på diverse byggepladser mm., hvorfor SJEB hurtigt var omstillingsparate og løbende kunne præsentere Würtz for nye kollektioner; og derudover også kunne tilpasse kollektionerne til den enkelte medarbejder – og stadig fastholde det fastlagte sortiment, der betyder at alle går i hi-vis arbejdstøj uanset funktion, da man hurtigt kan befinde sig på forskelligartede byggepladser med krav hertil.

"Hos SJEB har de et stort og lækkert udvalg, vores medarbejdere kan benytte sig af.
De er specialister i arbejdstøj, så vi er altid trygge ved,
at vores medarbejdere bliver klædt ordentlig på."

- Louise Würtz
Partner, Würtz Gruppen A/S

© Victor Paarup / Paarup & Co.

En grønnere hverdag

Hos Würtz kom den grønne agenda og bæredygtigheden hurtigt i højsædet for at gøre op mod ’Brug-og-smid-væk’-kulturen og sætte en begrænsning på udsmidning af helt nyindkøbt arbejdstøj. 

Problemstillingen blev hurtigt præsenteret for os i SJEB, der også dagligt arbejder på en grønnere fremtid. Løsningsforslaget, der hurtigt blev implementeret hos Würtz, lød på at påtrykke et logo på det tøj, der måske var på vej i containeren der viser, at tøjet er genbrugt og sagtens kan bruges ad flere omgange; også her var SJEB behjælpelige med grafisk assistance og præsenterede forskellige muligheder. Et uformelt logo, der kombinerer det originale Würtz-logo med elementer, der forbindes med bæredygtighed, blev godkendt og hos SJEB satte vi gang i trykken.

Hos SJEB arbejder vi også selv på en grønnere hverdag. Med et 215 kvm. Solcelleanlæg har vi taget et vigtigt skridt imod at gøre vores afdeling i Rønnede 100% drevet af grøn energi. Vi og vores leverandører arbejder derudover også på en masse tiltag, der vil give os en grønnere hverdag og mindske vores aftryk på planeten.
© Victor Paarup / Paarup & Co.

En synlig tilstedeværelse

Hos SJEB arbejder vi altid på at være til stede, hvor vores kunder er. Det er en ihærdighed Würtz skriver under på, når deres folk på hele Sjælland skal have nyt arbejdstøj. Med samme gode service i alle vores afdelinger, hvad end man besøger Hillerød eller Vordingborg, er Würtz altid sikre på at deres medarbejdere ikke kun får det rigtige med ud ad døren, men også får den bedst mulige service.

Den stor tilgængelighed er dog ikke kun SJEB’s fysiske afdelinger. Vi står også til rådighed når der er brug for os. I Würtz’ tilfælde gælder dette også hvad end klokken er 06:00 om morgenen eller om den er 19:00 om aftenen; hos SJEB står vi altid til rådighed for vores kunder – altid for at gøre tingene nemmere for dig.

Skrevet af:
Mads Pihl
Tags:
Kundecase Sikkerhed
Del blogindlæg