HANDELSBETINGELSER

GENERELLE VILKÅR

Juridisk navn:
Sjællands Erhvervsbeklædning A/S (binavn: SJEB A/S)

CVR:
31611059

Hovedkontor: 
Industrivej 72, DK-4683 Rønnede

Mail:
info@sjeb.dk

Tlf.:
70 257 267

Personer under 18 år, som ønsker at bestille varer, skal have samtykke fra forældre/værge. Ved at indsende en bestilling til os, forudsættes du at have gennemlæst og accepteret vores salgsvilkår.

BETALING

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger. 

SJEB tager imod online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr. 

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

SJEB benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

LEVERING

Vi leverer kun varer inden for Danmark. 

Leveringstiden for din ordre er normalt 3-5 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. 

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til privatadresser i Danmark - dog ikke Færøerne og Grønland - og kun på brofaste øer. 

Alle varer leveres med GLS.

RETUR- OG FORTRYDELSESRET

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. 

Fortrydelse skal meldes til os senest 30 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten. 

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@sjeb.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 

Det er op til SJEB at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

REKLAMATIONSRET

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.  

Reklamation skal meddeles til SJEB i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.  

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.  

SJEB dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav. 

Reklamationer sendes til vores lager: 

SJEB A/S
Industrivej 72
4683 Rønnede 

PERSONDATAPOLITIK

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til. 

 Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af SJEB. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

KLAGEMULIGHEDER

Du kan sende en mail til info@sjeb.dk eller ringe på 70 257 267, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. 

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage: 

  • Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal
  • Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. 
  • Der tages forbehold for forkert prissatte varer.
  • Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

Sidst opdateret d. 28/6-2023


Brug for hjælp? 
Vi står klar til at assistere!

Tag fat i os, så vi kan hjælpe med at
afdække dine behov for arbejdstøj