SJEB A/S overtager Jysk Firmatøj Aps.
Tilbage til oversigten

SJEB A/S overtager Jysk Firmatøj Aps.

23/05/2024 | 3 min. læsning

Jysk Firmatøj Aps., med hovedsæde i Hjørring og afdelinger på tværs af hele landet, er blevet overtaget af SJEB A/S. De to virksomheder deler mange fælles værdier, og afgående ejer Viggo Krath er meget tilfreds med opkøbet. Ikke mindst på kundernes og medarbejdernes vegne. Viggo fortsætter under det nye ejerskab.


Efter mere end 30 år med salg af arbejdstøj og firmabeklædning, er Jysk Firmatøj blevet overtaget af SJEB (Sjællands Erhvervsbeklædning), som siden deres opstart i 2008 har gjort det til deres kerneforretning at levere arbejds- og profiltøj med et kompromisløst fokus på kundeservice.

SJEB har i mange år været placeret i Rønnede, Køge og Vordingborg. I de seneste år er store afdelinger i Brøndby og Hillerød kommet til, og i efteråret 2022 blev Billedgaard Profil i Horsens opkøbt.

Opkøbet af Jysk Firmatøj bliver en styrkelse af selskabets tilstedeværelse i hele landet. Det understreger den vækstambition som SJEB har, og underbygger SJEB's position som en af de største leverandører i branchen. En strategi, som er grundlagt på et ufravigeligt fokus på kundeservice og medarbejdertrivsel.

”Vores altoverskyggende ambition hver eneste dag, er at være tilgængelige, og give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Vi glæder os meget til at tilbyde Jysk Firmatøjs kunder den samme gode oplevelse, når de i fremtiden skal købe arbejds- og profiltøj samt sikkerhedsudstyr”, fortæller partner i SJEB Martin Mayland Olsen.

Alt under et tag

Fætrene Allan Mayland Olsen og Martin Mayland Olsen er hovedaktionærer i SJEB. Sammen med et team af dedikerede medarbejdere, leverer de erhvervsbeklædning til det professionelle marked, og gør det så overbevisende, fordi de kompromisløst sætter kundens oplevelse og medarbejdernes trivsel over alt andet.

For alle SJEB's afdelinger og deres online handel, gælder, at kunderne har landets bredeste udvalg af arbejdstøj, sikkerhedssko og profilbeklædning. Det letter ekspeditionen og sikrer høj kvalitet i leverancerne, og det samme kan Jysk Firmatøjs kunder forvente.

Fælles værdier

Jysk Firmatøj har skabt en attraktiv forretning med en flot vækst gennem mange år og beskæftiger i alt 22 medarbejdere. Det faktum, at de to virksomheder deler værdisæt, har vægtet højt i beslutningen for begge parter i forhandlingerne. Afgående direktør og indehaver Viggo Krath er oprigtigt tilfreds med, at det er SJEB, der overtager forretningen og mener, at det sikrer en god fremtid for både medarbejdere og kunder.

”Jysk Firmatøj er først og fremmest en familievirksomhed, og det har alle dage præget kulturen i virksomheden. Vi tager godt hånd om vores medarbejdere, for glade medarbejdere yder den bedst mulige kundeoplevelse, og vi har aldrig haft lyst til at levere andet”, siger Viggo Krath.

Om valget af SJEB siger han: ”SJEB er en virksomhed, som jeg har haft i kikkerten som mulig arvtager igennem flere år. Jeg er derfor glad for at overtagelsen er faldet på plads, og stolt over at blive en del af SJEB fremadrettet. De har præcis den begejstring for god kundeservice, som er afgørende for de gode og langvarige kunderelationer, der skal til for at bygge og udvikle en sund forretning.”

Jysk Firmatøj overdrages og skifter således navn til SJEB pr. 1-6-2024. Kunder og venner af huset kan se frem til en stor åbningsfest på adressen i Hjørring, med skarpe tilbud og en mulighed for at hilse på de nye ejere.

For yderligere informationer står vi gerne til rådighed:

Martin Mayland Olsen – Partner, SJEB
M: mmo@sjeb.dk
T: 20 99 78 81 

Allan Mayland Olsen – Partner, SJEB
M: amo@sjeb.dk
T: 23 70 33 10 

Viggo Krath – Ejer/Direktør, Jysk Firmatøj ApS
M: Viggok@JYF.dk
T: 21 81 76 30

Tags:
Profil Workwear Sikkerhed
Del blogindlæg