Sikkerhedssko

Sikkerhedssko

Et stort udvalg af praktiske sikkerhedssko

Når du leder efter nye sikkerhedssko, vil du opdage, at der er mange forskellige sikkerhedsklasser at vælge imellem, hvorfor det først og fremmest er en god ide at tjekke op på, hvilke krav din arbejdsopgave stiller til sikkerhedssko. Hos SJEB forhandler vi udelukkende sikkerhedssko, der lever op til de lovmæssige krav og certificeringer, der stilles til sikkerhedsfodtøj. I vores sortiment finder du et stort udvalg af sko med sikkerhed fra nogle af de største og førende producenter af arbejdsbeklædning som Airtox, NokNok, Brynje, HKSDK, Sika og mange flere. Vi har derfor et væld af slidstærke, sikre og funktionelle sikkerhedssko til ethvert behov uanset branche og arbejdsopgaver.  


Komfortable sikkerhedssko til ethvert behov

Om end du arbejder inden for håndværksfaget eller noget helt andet, så er sko med sikkerhed et must, når der er risiko for at tabe noget tungt eller træde på et søm og skarpe genstande. Men det er ikke nok kun at have praktiske og sikre sikkerhedssko, de skal også være komfortable at have på mange timer i træk. I vores udvalg finder du derfor et væld af forskellige modeller og designs, så du kan vælge et par, der passer bedst til lige netop dine fødder. I vores sortiment finder du alt lige fra vandtætte sikkerhedssko til sikkerhedssko med Boa® lukning. Så er I godt klædt på, uanset arbejdsopgave.


Køb sikkerhedssko online hos SJEB

Hos SJEB finder du sikkerhedssko fra velkendte kvalitetsmærker, så du altid kan føle dig både sikkert og komfortabelt klædt på, når du skal udføre dit arbejde. Udover sikkerhedssko finder du også et stort udvalg af arbejdsbukser, kedeldragter og t-shirts, så du nemt og bekvemt kan få fingrene i lige præcis det arbejdstøj, der bedst opfylder dine ønsker og behov. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at besøge en af vores butikker eller kontakte os over e-mail eller på telefon, hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, i din søgen efter et par gode sikkerhedssko.