Profiltøj

Find profiltøj til dig og dine medarbejdere hos SJEB 

Hos os har du mulighed for at få tryk eller broderi af logo på dit arbejdstøj, så du og dine medarbejdere kan profilere jer både på arbejdet, og når I er på kundebesøg. For når det kommer til profiltøj, så er det vigtigt, at det er af god kvalitet, behageligt at arbejde i og ikke mindst skaber en stærk, visuel identitet for jer. Derfor har vi sørget for et stort udvalg fra alle de førende producenter af profilbeklædning, hvor vi selv står for at trykke og brodere logo. Udforsk derfor vores store sortiment, og find profiltøj til arbejdsbrug, som lever op til dine ønsker og behov. 


Arbejdstøj med logo 

Logo på arbejdstøj bidrager til genkendelighed og et professionelt udtryk for dig og dine medarbejdere, uanset hvilken branche I er i. Derfor finder du et stort udvalg af arbejdstøj fra en række kendte mærker, hvor vi selvfølgelig har et stort kendskab til produkterne og ved hvilke arbejdsområder de passer bedst til. Derfor vil også meget gerne hjælpe og vejlede dig, så din virksomhed kan finde den optimale løsning, om end det er entreprenøren, teknikeren eller salgskonsulenten, der skal have professionelt profiltøj. 


Bestil arbejdstøj med tryk eller broderi hos SJEB 

Hos SJEB forhandler vi arbejdstøj fra nogle af de største og førende producenter af arbejdsbeklædning, hvorfor du ikke behøver at gå på kompromis med hverken komfort eller kvalitet, når du er på udkig efter nyt og bekvemt profiltøj til dig eller dine medarbejdere. Du finder blandt andet termotøj, kedeldragter, arbejdsbukser og arbejdsjakker fra mange forskellige mærker, til et væld af brancher. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at besøge en af vores butikker eller kontakte os på telefon eller over e-mail, hvor vores kompetente medarbejdere er klar til at hjælpe og vejlede dig, i din søgen efter arbejdstøj med logo.