Pleje/Kliniktøj

Et stort udvalg af kliniktøj og plejetøj

Her på siden finder du et stort udvalg af klinktøj og plejetøj til mange forskellige formål. Uanset om du er på udkig efter kliniktøj og plejetøj til lægehuset, til tandklinikken eller til plejesektoren, så er du altid sikker på at finde kliniktøj og plejetøj af høj kvalitet hos os. Vi har fleksibelt og behageligt kliniktøj og plejetøj, så du kan bevæge dig komfortabelt rundt en hel arbejdsdag. Af den grund finder du også  kliniktøj og plejetøj i et hav af forskellige materialer, farver og designs, så du har rig mulighed for at finde din favorit. Gå på opdagelse i vores store sortiment af funktionelt kliniktøj og plejetøj, så du både kan se og finde det tøj, der tilgodeser dine særlige præferencer og behov. 


Arbejdsbeklædning til mange forskellige brancher og behov

Der findes mange forskellige varianter af kliniktøj og plejetøj, og hos os finder du blandt andet et stort udvalg af både kitler, bukser, skjorter og busseronner. Du kan med fordel sammensætte vores komfortable bukser med en farvet T-shirt, og på dage hvor vejret er lidt småkoldt og blæsende, kan du nemt tage en let vest ud over din T-shirt. Fælles for alt vores  kliniktøj og plejetøj er, at det fremstillet i komfortable materialer, så du er garanteret sublim komfort, hver gang du er på arbejde. Det er derfor ingen sag at klæde dig på i spritnyt arbejdstøj fra top til tå. 


Find kliniktøj og plejetøj online hos SJEB

Hos SJEB forhandler vi udelukkende kliniktøj og plejetøj fra nogle af de største og førende producenter af arbejdsbeklædning som Nybo, Hejco og Kentaur. Derfor behøver du ikke at gå på kompromis med hverken komfort eller kvalitet, når du er på udkig efter nyt og bekvemt arbejdsbeklædning til dig og dine medarbejdere. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at besøge en af vores butikker eller kontakte os over e-mail eller på telefon, hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, i din søgen efter nyt kliniktøj og plejetøj.