• Fri fragt ved køb over 499,-
  • Brug for hjælp? - 70 257 267

Kokke/Tjenertøj

Et stort udvalg af professionelt kokketøj og tjenertøj

Her på siden finder du et stort udvalg af professionelt kokketøj og tjenertøj til både arbejde og fritidsbrug. Uanset om du er på udkig efter godt arbejdstøj til køkken eller til servering, så er du altid sikker på at finde kokketøj og tjenertøj af høj kvalitet hos os. Vi har funktionelt og komfortabelt kokketøj og tjenertøj, der kan holde til hverdagens slid og brug. Af den grund har vi også arbejdstøj til køkken og servering i mange forskellige materialer, farver og pasformer, alt efter hvilket formål du skal bruge dit kokketøj eller tjenertøj til. Gå på opdagelse i vores store udvalg af praktisk og komfortabelt arbejdsbeklædning og find hurtigt dine nye favoritter i blandt. 


Moderne arbejdstøj til køkken og servering af høj kvalitet

I vores sortiment af kokketøj og tjenertøj finder du alt, hvad du lige mangler af både kokkejakker, kokkebukser, tjenerskjorter, tjenerforklæder og meget mere. Du kan nemt og bekvemt kombinere de mange styles på kryds og tværs, så du får et sæt arbejdstøj, der udelukkende tilgodeser dine særlige præferencer og behov. Du kan med fordel sammensætte vores behagelige kokkebukser med en ensfarvet T-shirt, og skal du ind og ud af kølerummet flere gange om dagen, så har vi også matchende sweatshirts og jakker. Fælles for alt vores arbejdsbeklædning er, at det er fremstillet i førsteklasses materialer, så du er sikret storslået komfort, hver gang du er på arbejde. Det er derfor ingen sag at klæde dig på i spritnyt arbejdstøj fra top til tå. 


Køb kokketøj og tjenertøj online hos SJEB

Hos SJEB forhandler vi udelukkende kokketøj og tjenertøj fra nogle af de største og førende producenter af arbejdsbeklædning som Nybo, Hejco og Kentaur, som hverken går på kompromis med kvalitet, design eller komfort. Derfor er du også garanteret at finde arbejdstøj hos os, som lever op til alle dine ønsker og behov. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at besøge en af vores butikker eller kontakte os over e-mail eller på telefon, hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, i din søgen efter nyt arbejdstøj til køkken og servering.