Arbejdsoverall

Et stort udvalg af arbejdsoveralls 

Hos os finder du et stort udvalg af arbejdsoveralls – eller smækbukser, som de også kaldes – fra kendte mærker som ENGEL, Mascot Workwear, Kansas, Snickers og Blåkläder. Fælles for alle mærkerne er, at komfort og kvalitet er i fokus. Det der er særligt smart ved overalls er, at de ikke blot er slidstærke arbejdsbukser grundet deres CORDURA®-forstærkning på udsatte områder, men også holder ryg og lænd varm, og kan beskytte maven mod gnister eller skarpe genstande. Har du et arbejde, hvor du er meget på gulvet og slider en del på knæene? Så kan du med fordel købe arbejdsoveralls med knæforstærkning eller knælommer, så der er plads til knæpuder. Du finder også arbejdsoveralls med forskellige størrelse lommer og hængelommer, så du har plads til alle dine arbejdsredskaber og kan have dem med dig. 


Overalls som arbejdstøj 

Om end du arbejder inden for håndværksfaget eller noget helt andet, så kan du få meget glæde af et par arbejdsoveralls. For overalls er yderst praktiske og ikke mindst komfortable, og de kommer i et væld af forskellige modeller og designs. I vores sortiment finder du nemlig både arbejdsoveralls i forskellige, slidstærke materialer, farver, med diverse lommer og ikke mindst med certificerede reflekser. Du finder derfor arbejdsoveralls til enhver arbejdsopgave, hvorfor vi er sikre på, at vi også har overalls til arbejdsbrug, som dækker lige netop dine behov. 


Køb arbejdsoveralls online hos SJEB 

Hos SJEB finder du arbejdsoveralls fra velkendte kvalitetsmærker, så du altid kan føle dig både sikkert og komfortabelt klædt på, når du skal udføre dit arbejde, om end det er på arbejdspladsen, ude ved en kunde eller i eget hjem. Udover overalls finder du også et stort udvalg af arbejdsknickers, arbejdsshorts og arbejdsbukser, hvorfor vi favner bredt, når det kommer til bukser til arbejdsbrug. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at komme forbi en af vores butikker eller kontakte os på telefon eller over e-mail, hvor vores kompetente medarbejdere vil være klar til at hjælpe og vejlede dig, så vi sammen kan finde et par arbejdsoveralls, som passer til dig.