Arbejdsknickers

Funktionelle arbejdsknickers i forskellige designs

Hos SJEB finder du arbejdsknickers fra kendte mærker som Snickers, Mascot, ENGEL, Blåkläder og Kansas, som er af høj kvalitet, funktionalitet og med gode pasformer. Arbejdsknickers er særligt velegnet til de varme dage eller ved arbejdsmiljøer med høje temperaturer, da de er kortere end de traditionelle arbejdsbukser og typisk går til midt på skinnebenet. Hos os finder du derfor et væld af forskellige arbejdsknickers, både med reflekser, stretch og elastik. Udforsk vores side og find arbejdssnickers, som dækker dine behov. 


Arbejdsknickers til mange brancher 

Rigtig mange har glæde af arbejdsknickers, men det er især i håndværkerfaget, industri og ved lagerarbejde, at arbejdsknickers er særlige populære. Arbejdsknickers er nemlig slidstærke, praktiske grundet deres CORDURA®-forstærkning på udsatte områder og så er de ikke mindst komfortable at have på, når du arbejder. Ligesom ved andre arbejdsbukser, finder du også arbejdsknickers med knælommer til knæpuder, så knæ skånes, hvis der arbejdes meget på gulv, og ligeledes er der også diverse hængelommer til værktøj og arbejdsredskaber, så du altid kan have dit værktøj og andre arbejdsredskaber tæt på dig. Hos SJEB  forhandler vi et stort udvalg af arbejdsknickers i forskellige farver, designs og materialer, hvorfor vi er sikre på, at vi også har arbejdsknickers, som opfylder dine behov. 


Find et stort udvalg af arbejdsknickers

Hos SJEB finder du arbejdsknickers fra kendte kvalitetsmærker, så du eller din virksomhed altid kan føle jer sikkert og komfortabelt klædt på, når I udfører jeres arbejde. Udover arbejdsknickers finder du selvfølgelig også et stort udvalg af arbejdsbukser og arbejdsshorts, hvorfor vi er sikre på, at vi også har bukser og knickers til arbejdsbrug, som passer til dine ønsker og behov. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon, hvor vores dygtige medarbejdere er klar til at hjælpe, så vi sammen kan finde arbejdsknickers til dig.