Arbejdskedeldragt

Et stort udvalg af kedeldragter i slidstærke materialer

I vores sortiment finder du et stort udvalg af kedeldragter i slidstærke og fleksible materialer. Uanset om du er på udkig efter en kedeldragt til arbejdsbrug eller hobbyprojekter hjemme i garagen, så er du altid sikker på at finde en kedeldragt af høj kvalitet hos os. Vi forhandler nemlig kedeldragter fra nogle af de største og førende producenter af arbejdsbeklædning som Blåkläder og ENGEL. Udforsk vores store sortiment, og find en praktisk kedeldragt til arbejdsbrug eller fritidsbrug, som lever op til lige netop dine ønsker og behov. 


Praktiske kedeldragter til ethvert formål

Når du leder efter en ny kedeldragt, vil du opdage, at der er mange forskellige modeller og designs at vælge imellem. Søger du efter en kedeldragt til de helt kolde temperaturer, om end det er på et lager eller udenfor, så har vi et stort udvalg af kedeldragter til vinter.  Derudover finder du også kedeldragter i fluorescerende farver med godkendte reflekser, hvis du har et behov for øget synlighed i forbindelse med dit arbejde. Vi tilbyder selvfølgelig også de helt klassiske kedeldragter i neutrale farver, som er lige til at hoppe i. Vi har derfor et væld af slidstærke, sikre og funktionelle kedeldragter til ethvert behov uagtet branche og arbejdsopgaver. 


Køb din nye kedeldragt online hos SJEB

Leder du efter en kedeldragt til dig selv eller måske dine medarbejdere? Uanset hvad så finder du hos SJEB mange forskellige kedeldragter fra kendte kvalitetsmærker, og vi har helt sikkert også én, som dækker dine behov. Udover kedeldragter finder du også et stort udvalg af anden arbejdstøj, så som arbejdsbukser og sikkerhedssko, så du altid kan føle dig både sikkert og komfortabelt klædt på, når du skal udføre dit arbejde. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at besøge en af vores butikker eller kontakte os over e-mail eller på telefon, hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, i din søgen efter en god kedeldragt.