Arbejdsjakke

Arbejdsjakke 


Arbejdsjakker til ethvert behov 

Her på siden finder du et stort udvalg af arbejdsjakker fra mærker som Kansas, Blåkläder, Snickers, Mascot og ENGEL. Du kan derfor altid være sikker på at finde en arbejdsjakke af høj kvalitet hos os. For en arbejdsjakke, har nemlig til formål at holde dig tør og varm, når du arbejder, hvorfor det selvfølgelig er vigtigt, at den er åndbar og vandtæt, for at den netop kan gøre dette. Derudover finder du også arbejdsjakker med ekstra sikkerhed i form af i flammehæmmende materialer og fluorescerende arbejdsjakker, hvis du har behov for synlighed. Vi har derfor et væld af slidstærke, sikre og funktionelle arbejdsjakker til ethvert behov uagtet branche og arbejdsopgaver. 


Find funktionelle og praktiske arbejdsjakker 

Vi har et stort udvalg af skaljakker, pilotjakker, softshelljakker, fleecejakker og regnjakker, hvor kvalitet og komfort er i højsædet. Vi har også et stort udvalg af arbejdsjakker til vinter, hvis du søger en arbejdsjakke til de helt kolde temperaturer, om end det er på et lager, udendørs eller noget helt tredje. Derudover finder du også arbejdsjakker med praktiske lommer i forskellige størrelser, så de passer til dine behov. Udover arbejdsjakker finder du også et stort udvalg af anden arbejdstøj, såsom arbejdsbukser, arbejdsoveralls, kedeldragter og meget mere. Hos os kan du derfor være sikker på at føle dig godt klædt på, uanset arbejdsopgave.


Køb din foretrukne arbejdsjakke online hos SJEB 

Leder du efter en arbejdsjakke til dig selv eller måske dine medarbejdere? Uanset hvad så finder du hos SJEB mange forskellige arbejdsjakker fra kendte kvalitetsmærker, og vi har helt sikkert også én, som dækker dine behov. Du har også mulighed for tryk af eget firmalogo til dig og dine medarbejdere. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller over e-mail, hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, i din søgen efter en god arbejdsjakke.