Arbejdstøj

Arbejdstøj 


Et stort udvalg af arbejdstøj

Arbejdstøj er meget mere end blå bukser og ternede skovmandsskjorter. For i løbet af de seneste år er der nu ikke blot fokus på funktionalitet og komfort, men i høj grad også design og udtryk. Hos SJEB har vi sørget for, at vi favner bredt i vores udvalg af arbejdstøj, da det kan variere meget fra branche til branche, hvor behovet ligger, både når det gælder funktionalitet og design. Hos os finder du derfor anerkendte mærker indenfor arbejdstekstiler, så vi netop kan klæde dig eller dine medarbejdere på, så I føler jer godt tilpas i jeres arbejdstøj. 


Arbejdstøj til mange forskellige brancher og behov 

Vi har arbejdstøj, der både er komfortabelt og funktionelt og ikke mindst smart i designet. Du finder mærker som ENGEL, Mascot, Kansas, Snickers og Blåkläder til håndværkere, industri, service & teknik, turist- & taxakørsel, restauration, klinik og meget mere. Du finder nemlig både et stort udvalg af arbejdsbukser, arbejdsoveralls, arbejdsjakker, kedeldragter, termotøj og meget mere til både mænd og kvinder. Det er derfor ingen sag at klæde dig på i arbejdstøj, som opfylder dine ønsker og behov. 


Profiltøj 

Leder du efter arbejdstøj til din virksomhed, kan det være, du overvejer arbejdstøj med tryk af eget firmalogo, så du og dine medarbejdere kan profilere jeres virksomhed, hvor end I er i arbejdsøjemed. Og lige netop arbejdstøj med logo eller profiltøj, som det også kaldes, er noget vi også tilbyder hos SJEB. For vi ved nemlig hvor vigtigt det er at kunne profilere sin virksomhed gennem beklædning, da du på denne måde kan understrege det image, du ønsker at sende, om end det er på kundebesøg eller til messer og andre events. 


Find arbejdstøj online hos SJEB

Hos SJEB kan du købe arbejdstøj så du altid kan føle dig sikkert og godt klædt på, på arbejdspladsen. Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med det rette arbejdstøj, er du meget velkommen forbi en af vores butikker eller kontakte os på telefon eller e-mail, hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe, så vi sammen kan finde arbejdstøj, der passer til dine behov.